Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
33.000 Ft
Menny.:db

Blaupunkt AHS701 Párásító, légtisztító

Ár:
33.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: AHS701
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető
Várható szállítás: 2022. július 05.
Szállítási díj: 1.670 Ft
Gyártó: Blaupunkt

Leírás és Paraméterek

Gyártó: Blaupunkt

Tulajdonságok:

 • Energiafogyasztás: 105 Watt
 • Párásítási teljesítmény: 00: 35 l / óra
 • Integrált légtisztító
 • Víztartály térfogata: 5 l
 • Páratartalom kimenet állítható
 • HEPA szűrő
 • Nappali / éjszakai üzemmód váltás
 • Max. Időzítő ideje: 10 óra
 • Távirányító
 • Vízszint jelző
 • Illatbetét
 • LED kijelző
 • Magasság: 39,7 cm
 • Szélesség: 22 cm
 • Mélység: 22 cm
 • Tömeg: 2 kg
 • A helyiségek alacsony páratartalmának hosszú ideig tartó kitettsége számos betegséghez vezethet, beleértve a fertőzésekre való fokozott fogékonyságot is, míg a túlzott mennyiség elősegíti a gombák és a penész kialakulását. A párásító egy olyan eszköz, amely optimalizálja a páratartalom szintjét otthonában vagy irodájában.

  Az AHS701 a Humidistat funkciót használja, amely folyamatosan figyeli a helyiség páratartalmát annak érdekében, hogy az optimális páratartalom mindig 40% és 80% között maradjon, a felhasználó preferenciáitól függően. Lehetővé teszi az automatikus üzemmód használatát is, amely a páratartalmat 55-68% tartományban tartja. A készülék kiváló, 350 ml/h párásító képességgel rendelkezik. A páratartalmi paraméterek komfortzóna szinten tartása jelentősen befolyásolja a lakók egészségét, közérzetét.

  Az AHS701 megkülönböztető jellemzője az innovatív tartálytöltő rendszer. Ebben a modellben a vizet felülről öntik a tartályba, és nem, mint a legtöbb ilyen típusú készüléknél, az alján elhelyezett lyukon keresztül. Nem kell fejjel lefelé fordítani a tartályt, ami 4 liter víz feltöltése esetén jelentősen megkönnyíti a kezelést. Ezenkívül a tartályt kétféleképpen lehet feltölteni. A készülékből kivehető és közvetlenül a csap alá helyezhető, vagy vizet lehet önteni bele pl. szűrőkancsóból vagy üvegből. Az ilyen megoldás alkalmazása rendkívül kényelmessé és könnyen tisztíthatóvá teszi ezt a párásítót.

  A helyiség optimális páratartalmának biztosítása és az egyszerű kezelés nem minden, amire ez a készülék képes. Az AHS701 2 fokozatú légtisztító rendszerrel és aromaterápia alkalmazási lehetőséggel van felszerelve, ami jelentősen kiszélesíti a lehetőségek spektrumát.

  Az aromaterápia egy olyan funkció, amely szintén figyelmet érdemel. A vízbázisú illóolajok használatának köszönhetően biztosan kellemes illatot fog érezni otthonában. Nem lehet azonban túlbecsülni azt a tényt, hogy az aromaterápia tökéletes kiegészítője más típusú kezeléseknek, melynek köszönhetően csökkentheti a stresszt, javíthatja a hangulatot és megnyugtathatja a szervezetet. Egyszerűen csak helyezzen néhány csepp vízbázisú olajat az erre szolgáló tartozékba, kapcsolja be a készüléket, és élvezze az aromaterápia előnyeit.

  AHS701 karosszéria2
  AHS701 karosszéria3
  A gyártó által használt HEPA H13 szűrő a szennyeződések, valamint a PM 2,5 és PM 10 porok 99,95%-át megállítja, így ez a modell tökéletes választás allergiások és légúti problémákkal küzdők számára. Az ionizátor viszont kompenzálja a negatív ionok hiányát a levegőben, így élénk és friss lesz, miközben csökkenti a pollen, baktériumok és atkák mennyiségét. A negatív ionok mennyiségének növelése csökkenti a kellemetlen szagokat is a helyiségben.

  Ez a kettős tisztítórendszer biztosítja, hogy a párásítóból kilépő levegő ne csak a megfelelő páratartalommal rendelkezzen, hanem szennyeződésektől mentes és biztonságos legyen az Ön egészségére nézve.

  A beépített LED kijelző érintőpanellel folyamatosan tájékoztat a relatív páratartalomról és az aktuális szobahőmérsékletről, a 10 órás időzítő pedig lehetővé teszi a párásító működési idejének beállítását. Az intuitív kezelőpanel megkönnyíti a készülék működésének programozását, a távirányító pedig lehetővé teszi a paraméterek megváltoztatását anélkül, hogy a párásítóhoz kellene közelítenie. A 4 literes víztartály hosszú üzemidőt garantál egyetlen feltöltéssel.

  A kijelző kikapcsolhatósága és a készülék csendes (35 dB-t nem meghaladó) működése lehetővé teszi, hogy a párásító éjszaka is működjön, és kényelmes, egészséges alvást biztosít a háztartás minden tagjának.

  A vízkeménységet csökkentő gyantaszűrő használata azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell aggódnia a párásító közvetlen közelében a padlón és a bútorokon lerakódó vízkő miatt. A szűrőt 3-6 hónapos használat után ki kell cserélni (ACC048 tartozékként kapható).